Tanita kropsanalysevægt

Komplet kropsanalyse med Tanita vægten

Citat Ellen: “Kostvejledningen har hjulpet min diabetes og min lægen siger mine blodprøver er blevet usædvanlig flotte. Har færre gigtsmerter efter mit forløb”.

I diætbehandling er måling på Tanita kropsanalyse-vægt en gratis del af en kostvejledning, opfølgning og Nupo vægttabsforløbene.

Vægten laver kropsanalyse med mål af din kropsfedt og muskelmasse og du får vurdering af din sundhed og fysisk.

Er jeg sund eller usund?

Tanita vægten viser, hvordan dine målte værdier ligger inden for det sunde og usunde område. Det kan være en hjælp og vejviser til, hvor du ønsker, der skal være fokus og ske en forandring i din sundhed og fysik.

Mange kunder oplever, at Tanita-vægten giver dem motivation undervejs i deres forløb. De kan se, hvordan deres værdier ændrer sig fra gang til gang, når de kommer til vejning og kostvejledning. Motivation skaber vej til succes!

Kropsanalyse af 11 målinger

 • Kropsvægt i kg.: Måling af din kropsvægt i kilo.
 • BMI: Body Mass Index måler forholdet mellem din vægt og højde. BMI giver et billede af, hvor sund din vægt er.
 • Fedt %: fedtprocent viser, hvor stor en mængde fedt du har i kroppen. Ved at få din kropsfedt ned mod normalområdet kan du forebygge forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, type 2-diabetes og visse former for kræft.
 • Muskelmasse i kg.: Når muskelmassen øges, stiger din forbrænding og kalorieforbrug. Det øger dit basale stofskifte, som hjælper dig med at reducere din kropsfedt på en sund måde.
 • Muskelkvalitet: beskriver tilstanden i dine muskler. Denne ændrer sig ved træning og alder.
 • Kropstype: vurderer din muskelmasse og kropsfedt. Der fastlægges et resultat ud fra ni kropstyper. Med en kostplan, vægttab eller øget bevægelse ændres forholdet mellem muskelmasse og kropsfedt. Sådan kan kropstypen ændres i en sundere retning.
 • Knoglemasse i kg: vægt af knoglemineral i din krop. Knoglemassen kan du vedligeholde med sund og varieret kost, der indeholder Calcium og D-vitamin, samt med fysisk bevægelse.
 • Indre fedt: er visceralt fedt omkring dine organer og mavefedtet. Har du meget mavefedt, vil et vægttab kunne forebygge hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og type 2 diabetes.
 • BMR: basale stofskifte og hvilestofskifte er det antal kalorier, din krop har brug for i løbet af en dag. Med en personlig kostplan og sundere livsstil vil dit BMR øges, og du vil forbrænde flere kalorier på en dag.
 • Metabolisk alder: Fysisk alder og bodyage er baseret på dit basale stofskifte, fedt og muskelmasse. Den forbedres løbende, når du arbejder med dine madvaner og sundhed. Nogle kunders body-age starter med at være 20 år ældre, end de er. Efter kostvejledning og vægttabsforløb er alle mine kunder blevet yngre end ved opstart, og mange er blevet yngre end deres egentlige alder. Det giver nogle humørfyldte oplevelser sammen!
 • Kropsvand i %: TBW % er din væskemængde i kroppen i procent. Kroppen består normalt af 45-65% væske.

Din succes kan følges på grafer

Tanita vægten har integreret Bluetooth. Vægten kan overføre dine data af din kropsanalyse til din smartphone. Dine målinger kan du se på grafer på din mobil eller iPad. På den måde kan du let følge din udvikling og fremgang i dine kropsværdier fra gang til gang.

Kropsanalyse i kostvejledning

I kostvejledning og vægttabsforløbene, gennemgår vi sammen din kropsanalyse. Vi kigger på hvordan det går og taler om dine ønsker og forventninger til dine målinger.