Beregn BMI

Beregn dit BMI

Citat Kristian: “Nemmere end jeg troede. Har lært at mærke efter, så mine madmængder passer til det, jeg har brug for”.

BMI står for Body Mass Index og er en måde, hvor man kan finde ud af, om ens vægt er sund og normal eller om man vejer for meget eller for lidt. BMI er et tal, der beskriver forholdet mellem ens vægt og højde.

Overvægt og svær overvægt hvad gør jeg?

Der er flere veje til at få dit BMI tal ned og bedret din sundhed på. Jeg har mere end 20 års erfaring i at hjælpe med varigt vægttab og få BMI tallet ned til normalvægt.

I min diætist-praksis i Aalborg tilbydes hjælp til varigt vægttab. Fokus i kostvejledning og de 3 vægttabsforløb er, at lære dig til at få den livsstil og vægttab, du ønsker dig. Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Du får en personlig kostplan, hjælp til kostomlægning og lært, hvordan dit vægttab varer hele livet.

Har du lysten til at arbejde med dig selv, er jeg her til at hjælpe dig med at få succes med dit vægttab. De fleste af mine kunder har BMI over 30 og mange har prøvet alt, når de henvender sig. Måske er dit varige vægttab snart på vej til dig…?

Er det nu varigt vægttab skal lykkedes dig?

Jeg vil gerne høre om dit ønske om vægttab. Giv mig et ring og du får den første samtale gratis og uforpligtende. Jeg hjælper dig gerne på vej med at kickstarte dit vægttab.

3 vægttabs forløb

Se mine kunders gennemsnitlige vægttab pr. måned foran de 3 forløb:

ft
in
lbs
cm
kg

BMI inddeling

  • Under 18,5 = Undervægt
  • Mellem 18,5-25 = Normalvægt
  • Mellem 25-30 = Overvægt
  • Over 30 = Svær overvægt