Succeshistorier

Succes med vægttab

Citat Esben: “Elsker mad, så lærte at nyde lidt men godt. Lisette har ku give mig en kærlig opsang, når jeg sku have “snuden tilbage på sporet”. Jeg har været en svær opgave, men det lykkedes”.

Lars startede med en vægt på 143 kg og vejer nu 92 kg. Lars ønskede forandring og at tage sit helbred alvorligt. Han kontaktede PFA helbredssikring, som henviste til Diætist Lisette Winther, deres specialist i varigt vægttab Aalborg i Nordjylland.

Lars startede i et fuldt Nupo forløb* og oplevede succes med hurtigt vægttab fra første dag. Kiloene raslede af, og vægttabet fjernede i løbet af kort tid hans smerter i knæ og ryg. Efter 8 uger erstattede Lars sine besøg ved kiropraktor med motion. Vægttabet gav ham en energi og glæde, som han ikke havde oplevet før. Han oplevede forbedringer med sin mave-tarmfunktion, mindre vand i kroppen og farvel til kolesterolmedicinen. En succes, der viste sig at fortsætte, og det enormt effektivt vægttab tog fart. Livet var skønt! Store vægttab fortsatte ved hver opfølgning ved diætist Lisette. Der var mange forandringer at skulle forholde sig til. På den gode måde. Lars så resultater i tøjstørrelsen, som gik ned og ned. Rent visuelt startede Lars sit forløb i en str. 6XL T-shirt, som nu er blevet til str. L. En omvæltning af format, som Lars oplevede mange af undervejs i sit vægttab. Mange følelser og tanker skulle der forholdes til. Det gav megen glæde og grin. En masse aha-oplevelser kom løbende og tanker om en fremtid uden overvægt.

En succeshistorie

Lars er én af mange succeshistorier i min diætist-praksis i Aalborg, hvor kunder har fået store vægttab gennem et NupoForløb.

Efter NupoForløbet kom Lars til kostvejledning og opfølgninger. Her blev arbejdet med de ønsker, Lars havde for kostomlægning og redskaber til sund livsstil, som han ønskede sig. Men hvad skulle der til for at nå drømmen om varigt vægttab? Hvilke nye og sunde vaner passer egentligt til mig og mit liv? Hvad ønsker jeg for min sundhed? Hvor sundt behøver det at være? Mange spørgsmål og tanker tages op og drøftes undervejs i et vægttabsforløb. Det kan give anledning til emner, man ønsker at arbejde med. Ved kostvejledning sættes mål fra gang til gang. Der arbejdes med en personlig kostplan og de ønsker, som man har til madplan og indkøb i en familie.

Nye vaner indøves. Nogle kostråd er lette at få som nye vaner. Andre kostråd skal der arbejdes med over tid. Madplan, store portioner, overspisning, indkøb, slank eller normalvægtig? Hvor ender jeg, nu, det er gået så let? Føler, at alle muligheder er åbne – så hvad vælger jeg så for denne lille str. L? griner Lars.

Jeg har haft et helt kanon vægttabs-forløb og anbefaler diætist Lisette Winther i Aalborg til alle dem, jeg kender, der har brug for professionel hjælp til vægttab, der virker.

Diætist Lisette er tovholder og støtte for, at man klarer sig gennem sit vægttabsforløb, og hvor skørt, det end lyder fra en stor mand, som jeg var, så har det faktisk været let.

Diætist Lisette har lært mig at fortsætte mine ønsker, jeg har for sund livsstil, så vægttab og de sunde vaner bliver varige.

Vil du have succes med varigt vægttab – så er Lisette Winthers Diætist-praksis i Aalborg den bedste at kontakte. Hun har erfaringen og kan hjælpe der, hvor andre ikke har kunnet.

Læs her om Lars’s NupoForløb og de to andre vægttabsforløb: Kostvejledningsforløb og Kombiforløb.

Citat Lars: “Havde jeg vidst, at det var så let at tabe sig, var jeg gået i gang noget før… Det er fuldstændig hjernedødt let”.

“Jeg oplevede at fryse under en flyvning og kunne godt have brugt en ekstra trøje – noget jeg ikke havde prøvet før, griner Lars”.

Lars startede i NupoForløbet “Den Seriøse”.